www.bazarnet.ro


 
 
Acasa Catalog Contul meu Vezi cosul

Livrare & Retur

= = =  Livrare & conditiile de retur  = = =     

 • Livrarea
  Produsele sunt expediate oriunde in tara si in Bucuresti numai prin Posta Romana .
  Livrarea se face in sistem Ramburs cu plata la ridicarea coletului de la oficiul postal.
  Termenul de livrare este de 48 de ore de la primirea comenzii.
  Coletul poate sa va ajunga in 2-4 zile.
 • ===> In 24 de ore de la expedierea coletului cu produsele comandate va vom trimite un SMS de instiintare la nr. d-vs. de telefon mobil si un email la adresa d-vs. 
  ===> Daca īn termen de 5-6 zile de la trimitea de catre noi, a avizului de instiintare, prin SMS sau email, nu ati primit avizul de la posta, va rugam sa intrebati personal la oficiul postal de care apartineti daca aveti vreun colet pe numele d-vs.
  ===> Coletul va va astepta la posta  doar >10 zile< dupa care ne va fi returnat !!!. Nu asteptati sa treaca cele 10 zile, va rugam sa va interesati de el la OP. dupa 5-6 zile.
  ===> Formularul nostru are culoarea GALBENA deci este f. vizibil intre celelalte formulare aflate la oficiul postal. Mentionati acest lucru daca va duceti sa intrebati de colet, fara a avea avizul la OP de care apartineti
 • > Taxele postale
  Sunt calculate automat in momentul realizarii comenzii si le gasiti sub valoarea produselor, in cosul de produse.
 • Retur
  Aveti garantia totala de returnare a produselor in 10 zile de la primirea coletului (conform legii nr. 51 din 21 ianuarie 2003 cu privire la contractele la distanta), daca nu va convine produsul.
  ===> Nu este necesara nici o explicatie din partea dvs. de motivare a returului produsului.
  ===> Ii puteti returna la aceeasi adresa de expeditie scrisa pe colet in acelasi cutie, produsele sa fie in stare perfecta, asa cum vi i-am expediat. (Atentie! coletul il expediati simplu fara ramburs)
  ===> Daca produsele nu prezinta urme de deteriorare, purtare, folosire etc. va vom trimite imediat banii platiti de d-vs, prin mandat postal (mai putin taxele postale care sunt incasate direct de la d-vs. de posta romana).

 • Garantie
 • Pentru produsele noastre oferim o garantie de 365 de zile
 • Pentru produsele comercializate, DIRECT SHOP acorda o garantie comerciala de 365 (treisutesaizecisicinci) de zile calculata de la data livrarii produselor, īn baza facturii, si o garantie de conformitate īn conditiile Legii 449/2003, īn baza facturii sau a identificarii dupa numarul de client / a numarului trimiterii, in concordanta cu clientii existenti in baza noastra de date.
 • In cadrul duratei medii de utilizare, DIRECT SHOP suporta toate cheltuielile pentru repararea sau īnlocuirea produsului defect, daca se constata ca defectiunea se datoreaza unor vicii de fabricatie.
 • Garantia presupune actionarea īn conformitate cu instructiunile de folosire prezentate si manevrarea corecta a produsului.
 • Nu se asigura garantie pentru produsele deteriorate din cauza unei exploatari necorespunzatoare sau abuzive.
 • Nu beneficiaza de garantie produsele care au fost reparate de o persoana neautorizata pentru efectuarea respectivei reparatii si produsele cu urme evidente de socuri mecanice sau defecte datorita utilizarii sau īntretinerii improprii.
 • Orice problema legata de calitatea produselor, defecte etc, va rugam conform legii, sa ne-o semnalati noua prin formularul de Contact .  Daca nu veti fi satisfacuti de rezolvarea (in favoarea d-vs.) a problemei semnalate in maximum 10 de zile,  puteti sa va adresati cu o reclamatie catre ANPC. Daca sunteti deja clientul nostru va stam la dispozitie pentru rezolvarea imediata a oricarei probleme aparute in functionare produselor.

   

  Pentru alte informatii va stam la dispozitie non-stop :
  >>>
  Contact

   

   

 • Cele mai vandute produse :

   
  Mini Ventilator USB

  COD: 10001

  Pret: 35.00Lei

  Nu avem in stoc

     
  Model CC - tip Aviator, polarizati, antireflex - marca Hawk Eyes V+M

  COD: 033

  Pret: 149.80Lei

   


  Incarca ...